Saturday, 6 October 2012
Coca de pa amb ametlles
Ingredients per la massa
250 g de farina
1 sobre de llevat de forner (7 g)
1/2 cullerada petita de sal
40 g d'oli d'oliva
130 g d'aigua
Ingredients per la cobertura
oli
sucre
ametlles (tipus granet o palet)
Procediment
Es pesen tots els ingredients en l'ordre indicat per preparar la massa.
Es mesclen bé fins a obtenir una massa llisa, elàstica i que no s'enganxi a les mans.
La massa es deixa reposar durant 1 hora a temperatura ambient en un recipient tapat amb un drap.
Passat el temps, s'estira la massa amb un corró o amb les mans fins a ocupar la mida d'una safata per anar al forn.
Es posa sobre un full de silicona o de paper vegetal i s'unta amb una mica d'oli.
A continuació es posen les ametlles per sobre la superfície i finalment el sucre.
Es deixa reposar uns 20 minuts.
Mentrestant es preescalfa el forn a 235º C.
Es cou a la part superior del forn durant uns 15-20 minuts en forn amb circulació d'aire.
Aneu alerta que no es cremi!
Si es vol es pot polvoritzar amb anís en el moment que es treu del forn.
Bon profit!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment