Saturday, 6 October 2012
Flam de mató
Ingredients
200 g de mató
400 g de crema de llet d'aprox. 18% de matèria greixosa
170 g de llet
100 g de sucre
8 fulls de gelatina
sucre per posar als motlles
Procediment
Primer de tot es posen els fulls de gelatina en un recipient en aigua perquè s'hidratin i s'estovin.
En un pot d'acer inoxidable s'hi posa la crema de llet, la llet i el sucre i s'escalfa fins que el sucre s'hagi dissolt.
A continuació s'hi afegeix la gelatina hidratada i es remena bé fins que tot sigui ben homogeni.
Després s'hi afegeix el mató i s'hi passa el minipimer perquè es dispersi bé.
En una paella petita s'hi posa el sucre i s'escalfa fins que es fongui.
Es reparteix el sucre en 7 flameres petites.
Quan el sucre ha solidificat al fons de les flameres, s'hi afegeix la massa líquida.
Es posen les flameres a la nevera i es pot menjar un cop hagi solidificat.
Bon profit!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment