Ingredients:
3 ous
1 iogurt natural
Mig got d’oli
2 cullerades grans de sucre
2 cullerades grans de farina
Mig sobre de llevat
Procediment
Per començar, barregeu en un plat “fondo” els rovells dels 3 ous amb el sucre fins obtenir una crema blanca. Tot seguit, afegiu el iogurt natural, la xocolata que prèviament haurem desfet, l’oli i les nous picades.
Cal batre la massa perquè agafi consistència i incorporeu-hi la farina junt amb el llevat. Per separat munteu les clares dels ous a punt de neu i afegiu-les amb cura a la massa anterior.
Ara només cal omplir els motlles que farem servir. Això si, no cal que els ompliu fins a dalt de tot, amb la meitat ja n’hi ha prou, no sigui que l’efecte del llevat faci vessar el brownie.
I per últim, poseu-ho al forn a 180º de temperatura uns 20 minuts aproximadament. Hem de dir que no es pot consumir tot just hagi sortit del forn, ja que cal que reposi una mitja horeta i llestos.
No comments:
Post a Comment