Monday, 21 January 2013
Pastís de ceba (Dr. Oetker)
Ingredients per la massa:
250 g de farina
1/2 paquet de llevat de forner deshidratat
125 ml de llet tèbia
50 g de mantega fosa
sal
Ingredients per al farciment:
500 g de cebes pelades i tallads a dauets
30 g de mantega o oli
1 cullerada grossa de farina
3 ous
300 ml de nata 18% de matèria grassa
sal
50 g de bacó
Procediment
Es mescla la farina, el llevat, la llet tèbia, la mantega i la sal i es fa una massa tova, que no s'ha d'enganxar als dits. Si ho fa, afegir una mica més de farina, però amb compte.
Deixar reposar la massa en un lloc sense que li toqui l'aire fins que hagi doblat el volum (entre 1 i 2 hoers).
Passat aquest temps, es torna a amassar i s'estén en un motlle de 28 cm de diàmetre que prèviament haurem untat amb mantega. Deixar uns 2-3 cm d'alçada a les vores.
Sofregir la ceba en l'oli o la mantega fins que quedi amb un aspecte vidriós transparent.
Mesclar una cullerada de farina amb els ous, la nata i la sal. Afegir a la ceba i distribuir la barreja sobre la massa al motlle.
A part es fregeix el bacó i s'afegeix per sobre.
Es deixa reposar en u nlloc tebi fins que la massa hagi doblat el volum.
Es cou al forn durant uns 30 minuts a una temperatura compresa entre 200º C i 225º C.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment