Ingredients
400 g de farina de blat
350 g de farina d'espelta integral
50 g de segó de civada
150 g de sèsam i/o llavors de girasol (torrades)
225 g d'oli d'oliva
aprox. 320 g d’aigua
15 g de sal
Procediment
Mesclar les farines, el segó de civada, la sal amb el sèsam i/o les pipes. Afegir l’oli i
amassar perquè es reparteixi bé. Afegir l’aigua. Amassar. Ajustar la
quantitat d'aigua perquè no s’enganxi als dits si es volen fer bastonets amb les
mans. També es pot fer una planxa de mig centímetre de gruix i es tallen les
barretes a una mida de aprox. 2 cm x 10 cm.
Posar-los en una safata untada amb oli o coberta amb paper vegetal o amb un full de dilicona.
Coure al forn a 170º C uns 30 minuts. Al final es poden deixar a 150º C-160º C uns 15-20 minuts perquè siguin més cruixents, si es desitja
No comments:
Post a Comment