Ingredients
1 kg de carbassó
oli d'oliva
1 kg d'arròs
3 litres de brou
200 g de formatge parmesà
200 g de formatge Emmental
Procediment
Es ratlla el carbassó en una cassola.
S'hi posa oli i es cou a foc lent fins que gairebé no hi quedi aigua.
S'hi afegeix l'arròs i s'enrosseix una mica. Nosaltres el fem servir llarg i vaporitzat, però també queda bé amb arròs de gra rodó.
A continuació s'hi afegeix el brou calent.
Quan falti poc perquè l'arròs absorbeixi tota l'aigua s'hi afegeixen els dos formatges i no es para de remenar perquè no s'enganxi.
Si es vol que quedi una mica més sucós, s'hi afegeix una mica més de brou.
Aquest plat és deliciós i és una forma de menjar molta verdura sense adonar-se'n.
Si es vol acabar de guarnir, s'hi poden posar per sobre unes gambetes passades per la paella!
No comments:
Post a Comment